Online agenda voor schoonheidssalons

 

Ben je op zoek naar een online agenda voor je schoonheidssalon? Met meer dan 25 jaar ervaring in de Beauty & Wellnessbranche kun je onze online agenda wel vertrouwen als geweldig hulpmiddel voor je salon. Indien gewild, bouwen we ook een website voor je die een mooi design krijgt én goed vindbaar is zodat jij meer klanten mag verwelkomen in je salon.

Online agenda voor schoonheidssalons

✓ Volledig in control

Je richt je agenda volledig in naar jouw wensen. Hierdoor hou je de controle en blijf jij de baas over je eigen online agenda.

✓ Altijd en overal toegang

Altijd en overal inzicht in de online agenda voor schoonheidssalons, doordat je op elk moment, overal ter wereld kunt inloggen en je salon agenda kunt beheren.

✓ Loop geen klanten meer mis

De meeste afspraken worden online gemaakt, op momenten dat het je klant uitkomt. Met onze online agenda voor je schoonheidssalon loop je geen klanten meer mis.

✓ Blijf baas over je eigen agenda

Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je schoonheidssalon.

✓ Aansluitend boeken in je online agenda

Met je papieren agenda voorkwam je natuurlijk gaten in je agenda. Maar wees gerust: ook met onze online agenda voorkomen we gaten. Als je de functie ‘aansluitend boeken’ aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken aaneengesloten geboekt worden.

Aansluitend boeken in je online agenda

Waarom starten met een online agenda voor schoonheidssalons?

Terwijl jij aan het behandelen bent, gaat je telefoon constant. Aan het einde van de dag heb je heel wat gemiste oproepen, voicemails, smsjes, mailtjes en appjes. ’s Avonds op de bank ga je hiermee aan de slag.

Kan dit anders?

Met onze online agenda ben je hier vanaf. Je klant vind het ook niet prettig om te annuleren, te wachten op je reactie voor een nieuwe afspraak, om vervolgens van jou te horen dat haar voorstel niet past en of het ook een dag later kan.

Je klant wil gewoon boeken op een moment dat het hem of haar uitkomt. Dat kan tijdens je openingstijden zijn, maar ook ’s avonds op de bank. Gewoon even in je online agenda kijken wanneer je beschikbaar bent en boeken.

Kun jij ’s avonds gewoon weer lekker op de bank zitten en ondertussen stroomt de online agenda van je schoonheidssalon vol met afspraken.

✓ Beheer de online agenda vanuit je broekzak

De online agenda is eenvoudig te gebruiken vanaf een computer, tablet maar ook gewoon vanaf je telefoon. Hierdoor kun je nog gemakkelijker klanten helpen, want je telefoon heb je altijd bij je.

✓ Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Natuurlijk kun je ook gewoon mailen of appen, maar wij horen van onze klanten vaak terug dat ze het prettig vinden om gewoon iemand aan de lijn te hebben. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar, om nog meer uit de online agenda van je schoonheidssalon te halen.

✓ Online betalingen

Voorkom no-shows door de betaling meteen online te laten afrekenen op het moment dat je klant de afspraak maakt.

Telefonisch helpdesk online agenda
Afrekenen met je online agenda

Afrekenen met je online agenda

Onze online agenda voor schoonheidssalons beschikt over een kassasysteem waarmee je je betalingen verwerkt, automatisch facturen aanmaakt en verstuurt, een dagrapport genereert en een btw-verslag voor je klaarzet.

Ook het verkopen van cadeaubonnen doe je via de online agenda. Er wordt automatisch doorgenummerd, bijgehouden welke cadeaubonnen zijn verzilverd en welke bedragen nog open staan.

De online agenda zorgt voor automatisch voorraadbeheer. Tellen is niet meer nodig want de agenda software houdt alles voor je bij, geeft statistieken zodat je per product een besteladvies krijgt.

✓ Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van openstaande bedragen met concrete actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

✓ Automatische reviews

Je kunt ervoor kiezen om de online agenda van je schoonheidssalon automatisch een review verzoek te laten versturen na een afspraak. Deze review kan ingesteld worden naar je persoonlijke wensen. Je ontvangt een melding van een nieuwe review en kunt deze dan goedkeuren of afkeuren. De goedgekeurde reviews komen via onze widget ook automatisch op je website.

✓ Nieuwsbrieven

Maak gebruik van ons nieuwsbriefprogramma, dat we koppelen aan je online agenda. In 3 stappen een leuke nieuwsbrief maken en versturen. Snel en eenvoudig.

✓ Voorkom no-shows

Voorkom no-shows door een automatische bevestigings- en herinneringsmail, verstuurd vanaf een goede server waardoor deze mails niet in de spambox van je klanten terecht komen. Door onze WhatsApp integratie kun je direct vanuit je online agenda appen met je klant, waardoor je ter herinnering ook nog even een appje kunt sturen. WhatsAppberichten worden nog beter gelezen dan e-mails waardoor je no-shows drastisch verminderen. En door het vooraf te laten afrekenen van een afspraak, direct bij het boeken maak je de no-shows minder risicovol, want de betaling heb je toch al binnen.

Automatische reviews online agenda
Nieuwsbrief online agenda

Voorbeelden van schoonheidssalons met online agenda

Website schoonheidssalon

We zijn de enige partij in de branche waarbij je zowel de website van je schoonheidssalon, als de online agenda van je schoonheidssalon kan onderbrengen. Hierdoor heb je één aanspreekpunt voor al je online diensten. Door deze koppeling hoef je geen dubbele prijslijsten bij te houden, want alles wat je verandert in je online agenda, is ook automatisch aangepast op je website.

Wij zorgen ervoor dat je website een mooi design krijgt en goed vindbaar is in de zoekmachine. Met onze ervaring in de branche weten wij precies wat er verwacht wordt van een salon website. Terwijl jij lekker aan het behandelen bent, stromen de afspraken binnen via je de online agenda op je schoonheidssalon website.

Website schoonheidssalon met online agenda

Veelgestelde vragen over een online agenda voor je schoonheidssalon

 • Je start al met een online agenda vanaf € 19,95 per maand.

 • Je start al met een online agenda voor 19,95 per maand. Je kunt eenvoudig uitbreiden met de volgende opties: afrekenen € 9,95, nieuwsbrieven € 5,00, een website € 14,95, extra medewerker € 5,00.

 • Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste salons bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

 • Zodra we van je horen dat je wilt beginnen met een online agenda voor je schoonheidssalon, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Meestal ontvang je dezelfde dag nog de inloggegevens van je nieuwe online agenda.

 • Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je schoonheidssalon.

 • Jazeker. En de goedgekeurde reviews kunnen ook direct worden getoond op je website.

 • Jazeker! We hebben een uitgebreide helpdesk. Je kunt ons bellen, mailen of appen. Nadat je hebt aangegeven te willen starten met de online agenda maken we telefonisch een afspraak, als je dat wilt, om je stap voor stap alles uit te leggen.

 • Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we salons bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil de salon beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een nieuwe look & feel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De eenmalige opstartkosten voor je nieuwe website zijn € 249,- . 

  Maandelijks betaal je € 14,95 (als je ook onze online agenda gebruikt) en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk. Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. 

Online agenda voor schoonheidssalons

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Online agenda voor schoonheidssalons

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Automatische reviews online agenda

Schoonheidsscentrum Monique

We hebben al jaren de website van PlazaXL, nu sinds kort maken we ook gebruik van de online agenda en het versturen van nieuwsbrieven. Wat zijn we blij dat we deze stap hebben genomen! De service is erg goed, we kunnen terecht voor al onze vragen en worden vriendelijk geholpen.