Rapportages


Inzicht in (financiële) cijfers

De online agenda software biedt allerlei uitgebreide rapportages zodat jij altijd inzicht hebt in je (financiële) cijfers.

Rapportages

De online agenda biedt allerlei uitgebreide rapportages zoals een dagrapport, kasboek, overzicht van orders, openstaande bedragen, btw-verslag, enz. enz. Hiermee houd je overzicht op de dagelijkse inkomsten en uitgaven, je openstaande posten, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Dagrapport

Elke dag genereert automatisch een eigen dagrapport. Hierop zie je de verschillende klanten die langs zijn geweest, welke behandelingen en/of producten ze hebben genomen, welke betaalwijze er is gebruikt en het totaalbedrag inclusief en exclusief btw.

Kasboek

Ook een kasboek ontbreekt niet in de online agenda. Met een start- en eindsaldo weet je precies wat er in de kas moet zitten over een bepaalde periode. En door mutaties in te voeren maak je eenvoudig bewerkingen.

BTW verslag

Het BTW verslag wordt automatisch aangemaakt en bijgewerkt. Je filtert op maand, kwartaal, jaar of een vrije datumselectie en krijgt direct het btw-verslag over de geselecteerde periode te zien. Deze kun je opslaan, afdrukken en versturen. Ook is het mogelijk dat je boekhouder een eigen inlog krijgt zodat hij altijd toegang heeft tot je financiële documenten.

Rapportages online agenda
Rapportages online agenda

Financieel overzicht in je broekzak

Je financiën zijn niet langer een ingewikkeld hoofdpijndossier, maar eenvoudig in te zien en mee aan de slag te gaan. Toegankelijk op alle apparaten, dus ook via je mobiel te bekijken en te beheren. Een openstaande order verwerken? Geen probleem, vanuit je mobiel stuur je snel een betaalverzoek naar je klant, waarna je de betaling in je online agenda plaatst.

Rapporten per medewerker

Per medewerker kun je uitlezen wie welke omzet heeft gedraaid. Je hebt inzicht in de gewerkte uren, de uitgevoerde behandelingen en productverkoop. Deze inzichten helpen om de productverkoop te stimuleren, doelen te stellen en te evalueren om zo samen met je personeel te groeien naar nog mooiere cijfers.

Aantrekkelijke cijfers

We hopen dat je met onze software plezier krijgt in het bijhouden van je financiële administratie. We maken het namelijk makkelijker van openstaande posten af te komen, geven je inzicht en overzicht en dat alles werkt bevorderlijk om elke maand weer de omzet te verhogen.

Overzicht van orders

De online agenda maakt gebruik van een pagina die we ‘overzicht van orders’ noemen. Op deze pagina kun je selecteren op datum, betaalwijze, behandelaar en nog veel meer filters. Dit biedt je overzichten die je eenvoudig kunt bewerken.

 

Ontzettend eenvoudig

Het enige wat je hoeft te doen is afrekenen met je klant en het systeem vult zich automatisch met allerlei cijfertjes en rapporten.
 

Inzicht en overzicht

Alles wat je nu in je hoofd, bestanden, documenten, Excel en waar ook maar hebt staan, staat nu geordend op één centrale plek.
 

Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van openstaande bedragen met concrete actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

 

 

Dagelijks verbeterd

Mede dankzij onze trouwe klanten verbeteren we het gebruiksgemak van de online agenda elke dag. De online agenda wordt dagelijks gebruikt en via onze uitgebreide helpdesk staan wij in direct contact met onze klanten. Zij hebben ons in de afgelopen jaren geholpen bij het vormgeven van de agenda zoals die nu is. En ook vandaag staan wij weer open voor nieuwe feedback. Misschien hebben we jou vandaag wel aan de lijn?

Eelke Fierstra | development

Overzicht van orders online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Alles inzichtelijk online agenda

Medisch pedicure Wijnbergen & Verhoog

Pas overgestapt en zeer tevreden! Klantvriendelijk, snelle respons en snelle oplossingen!

Dagrapport online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.