Openstaande bedragen 

Openstaande bedragen zijn nooit leuk. Het liefst zie je al je facturen zo snel mogelijk betaald. Wij gaan je hier bij helpen.

Overzicht

Allereerst zorgen we voor overzicht. Je hoeft zelf niet meer bij te houden welke factuur wel betaald is en welke niet. Dit scheelt je heel veel administratief uitzoekwerk.

Dashboard

Op je dashboard komt standaard een lijstje met openstaande bedragen te staan. Je ziet om welke klanten en bedragen het gaat. Zo ben je altijd op de hoogte van welke betalingen nog verricht moeten  worden en door wie. Er staan actieknoppen bij zodat je de klant direct kunt mailen of appen vanuit het systeem. Nu kun je eenvoudig een betaalverzoek versturen, zodat de betaling zo snel mogelijk afgerond wordt.

Afrekenen

Wanneer je afrekent met een klant dan toont het afrekensysteem je meteen of er nog een bedrag openstaat. Je hoeft dit zelf dus niet actief bij te houden, daar helpt het systeem je bij. In overleg met je klant kun je dit bedrag nu toevoegen aan de huidige factuur.

Openstaande orders in één afrekenen

Sommige orders staan bewust nog open. Denk bijvoorbeeld aan tikkie verzoeken die je hebt gestuurd, maar er zijn ook andere redenen te bedenken. Het is ook mogelijk om in één keer een heel aantal betaalverzoeken om te zetten naar ‘betaald’. Je vinkt even aan om welke orders het gaat en selecteert de betaalwijze en je administratie klopt weer.

Actieknoppen

Met onze actieknoppen is het mogelijk om direct contact op te nemen met de klant. Je stuurt een mail met het openstaande bedrag of stuurt een tikkie of betaalverzoek via WhatsApp. Op deze acties wordt vaak goed gereageerd en daardoor worden je rekeningen sneller betaald.

Openstaande bedragen voorkomen

We helpen je ook bij het voorkomen van openstaande bedragen. Het is namelijk mogelijk om in onze boekingswidget in te stellen dat er bij het online boeken direct (gedeeltelijk) betaald moet worden. Dit kun je instellen voor iedereen, nieuwe klanten of per klant afzonderlijk. Heb je een ‘lastige’ klant waarbij betalen (of op komen dagen) een probleem is? Dan kun je er altijd voor kiezen om deze klant alleen in te plannen wanneer diegene vooraf betaalt.

Openstaande bedragen online agenda
Actieknoppen online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Openstaande bedragen voorkomen online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Alles inzichtelijk online agenda

Medisch pedicure Wijnbergen & Verhoog

Pas overgestapt en zeer tevreden! Klantvriendelijk, snelle respons en snelle oplossingen!