Kassa en afrekenen

 

Verkoop en productbeheer

Het kassasysteem waarmee je je betalingen verwerkt, automatisch facturen aanmaakt en verstuurt, een dagrapport genereert en een btw-verslag voor je klaarzet.

 

Pakketten

Met de online agenda software maak je eenvoudig pakketten/kuren aan. Deze pakketten zijn eenvoudig toe te voegen aan het account van de klant. Je kunt kiezen voor algemene, of op maat gemaakte pakketten, die je na een afspraak gemakkelijk kunt verzilveren.

Verkopen en verzilveren van cadeaubonnen

Ook het verkopen van cadeaubonnen doe je via de online agenda. Er wordt automatisch doorgenummerd, bijgehouden welke cadeaubonnen zijn verzilverd en welke bedragen nog open staan.

Rapportages

De online agenda biedt allerlei uitgebreide rapportages zoals een dagrapport, kasboek, overzicht van orders, openstaande bedragen, btw-verslag, enz. enz. Hiermee houd je overzicht op de dagelijkse inkomsten en uitgaven, je openstaande posten, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Kassa en afrekenen online agenda
Kassa en afrekenen online agenda

 

Samen afrekenen

Ook het afrekenen van meerdere afspraken is mogelijk met het kassasysteem van onze online agenda. Ideaal wanneer je klant samen met haar dochter een behandeling boekt. Beide afspraken staan klaar om afgerekend te worden in je overzicht van vandaag en jij kunt selecteren welke klant deze betaling wil verrichten.

Verkoop diensten en producten

Afrekenen gaat heel eenvoudig vanuit de agenda of direct vanuit het kassasysteem. Er wordt automatische een factuur aangemaakt die je vanuit onze software kunt  printen of mailen naar de klant. En natuurlijk wordt je voorraad bijgewerkt.

Rapporten per medewerker

Per medewerker kun je uitlezen wie welke omzet heeft gedraaid. Je hebt inzicht in de gewerkte uren, de uitgevoerde behandelingen en productverkoop. Deze inzichten helpen om de productverkoop te stimuleren, doelen te stellen en te evalueren om zo samen met je personeel te groeien naar nog mooiere cijfers.

 

Snel en eenvoudig

De afspraken van vandaag staan al klaar om afgerekend te worden, maar ook nieuwe afspraken zijn in enkele klikken geselecteerd en betaald.

Automatisch voorraadbeheer

Tellen is niet meer nodig want de agenda software houdt alles voor je bij, geeft statistieken zodat je per product een besteladvies krijgt.

Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van openstaande bedragen met concrete actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

Online betalingen

Voorkom no-shows door de betaling meteen online te laten afrekenen op het moment dat je klant de afspraak maakt.

 

 

Dagelijks verbeterd

Mede dankzij onze trouwe klanten verbeteren we het gebruiksgemak van de online agenda elke dag. De online agenda wordt dagelijks gebruikt en via onze uitgebreide helpdesk staan wij in direct contact met onze klanten. Zij hebben ons in de afgelopen jaren geholpen bij het vormgeven van de agenda zoals die nu is. En ook vandaag staan wij weer open voor nieuwe feedback. Misschien hebben we jou vandaag wel aan de lijn?

Jeannette Zandbergen | administratie & support

Verkoop diensten en producten online agenda

Perla Rosa

Wat is het prettig om bij PlazaXL te zitten met mijn website en agenda. De lijntjes zijn kort, de antwoorden snel, de hulp vriendelijk. Er wordt echt met me meegedacht en aan mijn wensen voldaan. Als je eenmaal de website-tools beheerst dan gaat alles heel gemakkelijk! Ennn hoe Hollands... de prijs kwaliteit verhouding is echt top. Meer kwaliteit dan prijs zou ik zeggen.

Automatische voorraadbeheer online agenda

PUUR JIJ schoonheidssalon

Wat een fijne mensen werken hier! Ik, als bazin van mijn een eigen beauty salon én moeder ben vaak aan het jongleren tussen deze twee. Daardoor duren dingen vaak wat langer en kan ik niet 1,2,3 antwoorden. Het geduld wat deze mensen met mij hebben gehad is bewonderenswaardig! Daarnaast is de communicatie zeer prettig en verloopt zeer vlot. Ik ben waanzinnig blij met al hun services én mijn bloedmooie nieuwe website met online agenda.

Rapportages online agenda

Pure Passie

Super bedrijf!

Vriendelijk, snel, meedenkend, en kan alles vragen.

Echt heel blij met mijn website met online agenda!