Online agenda voor kappers

Ben je op zoek naar een online agenda voor je kapsalon? Met meer dan 25 jaar ervaring in de Beauty & Wellnessbranche kun je onze online agenda wel vertrouwen als geweldig hulpmiddel voor kappers. Indien gewild, bouwen we ook een website voor je die een mooi design krijgt én goed vindbaar is zodat jij meer klanten mag verwelkomen in je kapsalon.

Online agenda voor kappers

✓ Behoud de controle

De online agenda is in te stellen naar de wensen van je kapsalon. Jij blijft in control en blijft de baas over je online agenda.

✓ 24/7 toegang

Altijd en overal inzicht in de online agenda voor kappers, doordat je altijd en overal ter wereld kunt inloggen en je kapsalon agenda kunt beheren.

✓ Loop geen klanten mis

De meeste afspraken worden online gemaakt, op momenten dat het je klant uitkomt. Met onze online agenda voor kappers loop je geen klanten meer mis.

✓ Aansluitend boeken in je online agenda

Als je de functie ‘slim plannen’ aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken aaneengesloten geboekt worden. Hierdoor voorkom je gaten en loze kwartiertjes in je online agenda voor kappers.

✓ Blijf baas over je eigen kappers agenda

Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. 

✓ Verlies geen tijd

Sommige behandelingen hebben een bepaalde wachttijd tussendoor. Dit kun je eenvoudig instellen zodat je in die wachttijd een andere klant kunt knippen.

Aansluitend boeken in je online agenda

Waarom starten met een online agenda voor kappers?

Terwijl jij aan het knippen bent, gaat je telefoon constant. Je moet constant bij het knippen weglopen en aan het einde van de dag heb je alsnog heel wat gemiste oproepen, voicemails, smsjes, mailtjes en appjes. Terwijl je partner 's avonds vrij is, moet jij nog aan de slag met het inplannen en verplaatsen van klanten.

Kan dit anders?

Je klant wil gewoon boeken op een moment dat het hem of haar uitkomt. Dat kan tijdens je openingstijden zijn, maar ook ’s avonds op de bank. Gewoon even in je online agenda kijken wanneer je beschikbaar bent en boeken.

Kun jij ’s avonds gewoon weer lekker op de bank zitten en ondertussen stroomt de online agenda van je kapsalon vol met afspraken.

✓ Run je kapsalon vanuit je broekzak

De online agenda voor kappers is eenvoudig te gebruiken vanaf een computer, tablet maar ook gewoon vanaf je telefoon. Hierdoor kun je nog gemakkelijker klanten helpen, want je telefoon heb je altijd bij je.

✓ Telefonische helpdesk

Wij staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Natuurlijk mag je ook mailen of appen. Toch horen wij van de meeste kappers dat ze het fijn vinden om gewoon iemand aan de lijn te hebben wanneer ze een vraag hebben.

✓ Online betalingen

Laat je klanten meteen online afrekenen op het moment dat ze een afspraak maken. Dit vermindert no-shows en wanneer een klant dan toch niet komt opdagen, dan heb je je geld in elk geval binnen.

Online aanbetalen online agenda
Afrekenen met je online agenda

Afrekenen met je online agenda

Onze online agenda voor kappers beschikt over een kassasysteem waarmee je je betalingen verwerkt, automatisch facturen aanmaakt en verstuurt, een dagrapport maakt en een btw-verslag voor je klaarzet.

De online agenda zorgt voor automatisch voorraadbeheer. Tellen is niet meer nodig want de agenda software houdt alles voor je bij, geeft statistieken zodat je per product een besteladvies krijgt.

Ook is het mogelijk om verschillende afspraken door één persoon te laten afrekenen. Handig wanneer een moeder bijvoorbeeld met haar dochter komt en zij voor hen allebei wil betalen.

✓ Voorkom no-shows

Voorkom no-shows door een automatische bevestigings- en herinneringsmail, verstuurd vanaf een goede server waardoor deze mails niet in de spambox van je klanten terecht komen. Door onze WhatsApp integratie kun je direct vanuit je online agenda appen met je klant, waardoor je ter herinnering ook nog even een appje kunt sturen. WhatsAppberichten worden nog beter gelezen dan e-mails waardoor je no-shows drastisch verminderen. En door het vooraf te laten afrekenen van een afspraak, direct bij het boeken maak je de no-shows minder risicovol, want de betaling heb je toch al binnen.

✓ Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van bedragen die nog open staan bij je klant, met praktische actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

✓ Automatische reviews

Je kunt ervoor kiezen om de online agenda van je kapsalon automatisch een review verzoek te laten versturen aan je klant. Deze review kan ingesteld worden naar je persoonlijke voorkeuren. Je ontvangt een melding van een nieuwe review en kunt deze dan goed- of afkeuren. De goedgekeurde reviews komen via een widget ook automatisch op je kapperswebsite.

✓ Nieuwsbrieven

Maak gebruik van ons Nederlandstalige nieuwsbriefprogramma dat we koppelen aan je online agenda. In 3 stappen maak en verstuur je een leuke nieuwsbrief.

Voorkom no-shows met je online agenda
Nieuwsbrief online agenda

Voorbeelden van kapsalons met online agenda

Kapperswebsite

We zijn de enige partij in de branche waarbij je zowel je kapperswebsite, als de online agenda van je kapsalon kan onderbrengen. Hierdoor heb je één aanspreekpunt voor al je online diensten. Door deze koppeling hoef je geen dubbele prijslijsten bij te houden, want alles wat je veranderd in je online agenda, is ook automatisch aangepast op je kapperswebsite.

Wij zorgen ervoor dat de website van je kapsalon een mooi design krijgt en goed vindbaar is in de zoekmachine. Met onze ervaring in de branche weten wij precies wat er verwacht wordt van een salon website. Terwijl jij lekker aan het knippen bent stromen de afspraken binnen in de online agenda voor kappers.

Kapperswebsite

Veelgestelde vragen over een online agenda voor kappers

 • Je start al met een online agenda vanaf € 19,95 per maand.

 • Je start al met een online agenda voor 19,95 per maand. Je kunt eenvoudig uitbreiden met de volgende opties: afrekenen € 9,95, nieuwsbrieven € 5,00, een website € 14,95, extra medewerker € 5,00.

 • Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste salons bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

 • Zodra we van je horen dat je wilt beginnen met een online agenda voor je kapsalon, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Meestal ontvang je dezelfde dag nog de inloggegevens van je nieuwe online agenda.

 • Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je kapsalon.

 • Jazeker. En de goedgekeurde reviews kunnen ook direct worden getoond op je kapperswebsite.

 • Jazeker! We hebben een uitgebreide helpdesk. Je kunt ons bellen, mailen of appen. Nadat je hebt aangegeven te willen starten met de online agenda maken we telefonisch een afspraak, als je dat wilt, om je stap voor stap alles uit te leggen.

 • Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we kapsalons bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil de kapsalon beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een nieuwe look & feel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De eenmalige opstartkosten voor je nieuwe website zijn € 249,- . 

  Maandelijks betaal je € 14,95 (als je ook onze online agenda gebruikt) en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk. Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. 

Online agenda voor kappers

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Online agenda voor kappers

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Online agenda voor kappers

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.