Aansluitend boeken 

De online agenda helpt je om gaten in je agenda te voorkomen door afspraken enkel aansluitend te boeken.

Hou controle over je agenda

Als je nog niet gewend bent om te werken met een online agenda, dan kan het best spannend zijn om online boekingen te krijgen. Nemen je klanten dan je agenda niet over? Je bent niet de enige die dit spannend vindt. De online agenda zit daarom vol met handigheidjes waardoor jij alsnog de touwtjes in handen hebt, en de online agenda slechts een hulpmiddel is om je salon nog effectiever te runnen.

Voorkom gaten in je agenda

Met je papieren agenda voorkwam je natuurlijk gaten in je agenda. Maar wees gerust: ook met onze online agenda voorkomen we gaten. Als je die functie aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken uitsluitend aaneengesloten geboekt worden. Hierdoor ben je eindelijk af van die kwartiertjes waarmee je niks kunt.

Slim plannen

Slim plannen noemen wij dat, want je gaat effectiever om met je tijd. Dat deed je voorheen zelf, maar nu doet de agenda dit voor je. Wanneer je geen gebruik maakt van deze optie dan kan je klant boeken wanneer ze wil. De online agenda toont zoveel mogelijk beschikbare opties zodat je klant ruim de keuze heeft.

Maar kies je ervoor om wel te werken met het ‘slim plannen’, dan toont de agenda maar een paar opties. Je starttijd, na je middagpauze of 13.00 (als je geen vast ingeplande pauze hebt) en ook als je 's avonds werkt: na je avondpauzeblok of 19.00 (als je geen vast ingepland pauzeblok hebt).

In een met afspraken gevulde agenda worden alleen tijden getoond rondom ingeplande afspraken, zodat er dus enkel aansluitend geboekt zal worden.

Voorkeurstijden salon

Als je graag wilt werken met aansluitend boeken, maar je klant toch de mogelijkheid wilt geven om meer opties te zien, dan hebben we hier ook een optie voor. Deze functie wordt gebruikt wanneer salons bang zijn dat ze boekingen mislopen wanneer klanten te weinig beschikbare tijden zien. Wij zorgen er dan voor dat je klant kan klikken op ‘meer opties tonen’, waarna alle overige beschikbare tijden ook getoond worden.

De aansluitende tijden, welke jouw voorkeur hebben, krijgen als titel ‘voorkeurstijden salon’. Deze titel zorgt er vaak alsnog voor dat je klant kiest voor deze tijden, want trouwe klanten denken graag met je mee. Het is voor hen een drempel om over jouw voorkeuren heen te stappen.

Blijf baas over je eigen agenda

Wil je niet dat afspraken direct in je agenda terechtkomen? Dan kun je instellen dat je eerst een melding krijgt van een nieuwe afspraak. Jij checkt nog even of de afspraak je echt past en als dat het geval is dan klik je op ‘goedkeuren’. De afspraak wordt nu automatisch bevestigd aan de klant. Komt een afspraak je toch niet zo goed uit? Dan weet de klant er van dat een afspraak pas definitief is wanneer jij deze bevestigt. Wanneer je ziet dat het niet zo goed past, dan heb je in elk geval de contactgegevens van je klant en kunnen jullie samen een nieuwe afspraak inplannen. Deze functie zou je kunnen gebruiken als extra stok achter de deur.

Aansluitend boeken online agenda
Slim plannen online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Hou controle over je online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Voorkom gaten in je online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.