Online agenda voor massagesalons

Software voor massagepraktijken die ervoor zorgt dat je je tijd efficiënter kunt besteden en je omzet groeit. Ben jij ook toe aan een online agenda voor je massagesalon? Indien gewild, bouwen we ook een website voor je massagepraktijk. Wij zorgen ervoor dat je goed vindbaar en online te boeken bent. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Beauty & Wellnessbranche zijn we de partner voor je massagesalon.

✓ Verstuur bevestigingen & herinneringen

Voorkom no-shows met automatische bevestigingen en herinneringen en stuur klanten een herinnering wanneer ze een tijdje geen afspraak hebben gemaakt.

✓ Altijd en overal toegang

Altijd en overal inzicht in de online agenda voor massagesalons, doordat je op elk moment, overal ter wereld kunt inloggen en je salon agenda kunt beheren.

✓ Trek nieuwe klanten aan

De meeste afspraken worden online gemaakt, op momenten dat het je klant uitkomt. Met onze online agenda voor je massage praktijk loop je geen klanten meer mis.

✓ Blijf baas over je eigen agenda

Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je massagepraktijk.

✓ Een gesmeerde planning

Als je de functie ‘aansluitend boeken’ aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken aaneengesloten geboekt worden. Hierdoor wordt je tijd zo efficiënt mogelijk ingedeeld en hoef je daar zelf niet over na te denken.

Waarom starten met een online agenda voor massagesalons?

Je klant kan zelf eenvoudig een afspraak inplannen via je online agenda. Hierdoor loop je geen afspraken mis doordat je zelf niet beschikbaar bent om een afspraak in te plannen. De online agenda is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Zo kunnen je klanten ook buiten openingstijden afspraken inplannen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

✓ Beheer de online agenda vanuit je broekzak

De online agenda is eenvoudig te gebruiken vanaf een computer, tablet maar ook gewoon vanaf je telefoon. Hierdoor kun je nog gemakkelijker klanten helpen, want je telefoon heb je altijd bij je.

✓ Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Natuurlijk kun je ook gewoon mailen of appen, maar wij horen van onze klanten vaak terug dat ze het prettig vinden om gewoon iemand aan de lijn te hebben. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar, om nog meer uit je online agenda te halen.

✓ Klanten beheer

Bied je klanten de beste beleving door het gebruik van onze behandelverslagen.

Afrekenen met je online agenda

Onze online agenda voor massagesalons beschikt over een kassasysteem waarmee je je betalingen verwerkt, automatisch facturen aanmaakt en verstuurt, een dagrapport genereert en een btw-verslag voor je klaarzet.

Ook het verkopen van cadeaubonnen doe je via de online agenda. Er wordt automatisch doorgenummerd, bijgehouden welke cadeaubonnen zijn verzilverd en welke bedragen nog open staan.

Online betalingen

Voorkom no-shows door de betaling meteen online te laten afrekenen op het moment dat je klant de afspraak maakt.

✓ Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van openstaande bedragen met concrete actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

✓ Krijg meer terugkerende klanten

Vaste klanten zijn loyale klanten. Vergroot de kans dat je ze terughaalt door een automatische herinnering te sturen om hun volgende afspraak in je salon te boeken.

✓ Nieuwsbrieven

Maak gebruik van ons nieuwsbriefprogramma, dat we koppelen aan je online agenda. In 3 stappen een leuke nieuwsbrief maken en versturen. Snel en eenvoudig.

✓ Houd de touwtjes in handen

Op de bank, in de bus, in het buitenland: je bent altijd volledig op de hoogte van al jouw financiën.

Voorbeelden van massagesalons met online agenda

Website massagesalon

Wil je de online agenda voor je massagepraktijk integreren in een goed vindbare website? Wij helpen je graag.  We zijn de enige partij in de branche waarbij je zowel de website van je massagesalon, als de online agenda van je massagepraktijk kan onderbrengen. Hierdoor heb je één contactpersoon voor zowel je website, agenda en je marketing.

Wij zorgen ervoor dat je website een mooi design krijgt en goed vindbaar is in de zoekmachine. Met onze ervaring in de branche weten wij precies wat er verwacht wordt van een salon website. Terwijl jij lekker aan het masseren bent stromen de afspraken binnen via je de online agenda op je massagesalon website.

Veelgestelde vragen over een online agenda voor je massagesalon

 • Je start al met een online agenda vanaf € 19,95 per maand.

 • Je start al met een online agenda voor € 19,95 per maand. Je kunt eenvoudig uitbreiden met de volgende opties: afrekenen € 9,95, nieuwsbrieven € 5,00, een website € 14,95, extra medewerker € 5,00.

 • Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste salons bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

 • Zodra we van je horen dat je wilt beginnen met een online agenda voor je massagesalon, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Meestal ontvang je dezelfde dag nog de inloggegevens van je nieuwe online agenda.

 • Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je massagesalon.

 • Jazeker. En de goedgekeurde reviews kunnen ook direct worden getoond op je website.

 • Jazeker! We hebben een uitgebreide helpdesk. Je kunt ons bellen, mailen of appen. Nadat je hebt aangegeven te willen starten met de online agenda maken we telefonisch een afspraak, als je dat wilt, om je stap voor stap alles uit te leggen.

 • Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we salons bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil de salon beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een nieuwe look & feel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De eenmalige opstartkosten voor je nieuwe website zijn € 249,- . 

  Maandelijks betaal je € 14,95 (als je ook onze online agenda gebruikt) en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk. Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. 

Praktijk Kregting

En heel professioneel bedrijf met verstand van marketing.  Achter het bedrijf staat een team van hele vriendelijke,  behulpzame en bekwame mensen.  Ze hebben mij altijd ontzettend geholpen met zaken waar ik wat minder verstand van heb en er wordt snel gereageerd als je een vraag of probleem hebt.  Een aanrader voor zowel startende ondernemers als de gevorderden. 

Perla Rosa

Wat is het prettig om bij PlazaXL te zitten met mijn website en agenda. De lijntjes zijn kort, de antwoorden snel, de hulp vriendelijk. Er wordt echt met me meegedacht en aan mijn wensen voldaan. Als je eenmaal de website-tools beheerst dan gaat alles heel gemakkelijk! Ennn hoe Hollands... de prijs kwaliteit verhouding is echt top. Meer kwaliteit dan prijs zou ik zeggen.

Online betalingen agenda

Schoonheidssalon La Lavande

Sinds kort ben ik bij PlazaXL. Goede overgang van vorige website en online agenda naar nu. Ziet er allemaal top uit, en kom ik er niet uit, dan heb je een geweldig support aan het team van PlazaXL!