Meerdere locaties

 

Beheer al je locaties vanuit één account

Klanten, medewerkers, verkoop, voorraad en afspraken; alles hou je bij in één account, waarbij je makkelijk switcht tussen de verschillende locaties.

Altijd en overal toegang

Als je verbinding hebt met het internet dan heb je altijd en overal toegang tot je online agenda. Je switcht eenvoudig tussen je locaties en kan dus op elk moment van de dag, waar je maar bent, je klanten helpen.

Bespaar tijd

Je bespaart enorm veel tijd doordat het systeem eenvoudig is in gebruik. De software is gemaakt voor deze branche en wij weten, mede dankzij onze klanten, precies wat er nodig is om het runnen van meerdere locaties eenvoudiger en effectiever te maken. Veel grotere ondernemingen met meerdere vestigingen werken met een of meerdere baliemedewerkers. Diegene kun je handmatig bepaalde gebruikersrechten toewijzen waardoor die toegang krijgt tot wat jij wilt. De baliemedewerker bedient de telefoon en de centrale agenda en plant eenvoudig je afspraken in.

Meerdere locaties online agenda
Meerdere locaties online agenda

Werk effectiever

Je hebt alles bij de hand of in je broekzak. Want ook meerdere locaties run je vanuit je telefoon. Inkoop- en verkoopcijfers, uren van personeel, omzet, btw, dagrapporten, kasboeken, alles is up-to-date en synchroniseert met elkaar. Je kunt alles direct uitprinten of doorsturen naar je boekhouder, of je geeft je boekhouder gewoon toegang tot het systeem.

Alles inzichtelijk

Alle data van de verschillende locaties verwerken we en kunnen bekeken worden per locatie of op één centrale plek. Hierbij kun je denken aan: (online) afspraken, facturen, productvoorraad, klantenbestand, cadeaubonnen, medewerkers, behandelingen, (financiële) rapportages.

Overzicht in één oogopslag

Alle klanten en afspraken zijn te bekijken in één oogopslag. Of je dit nu wilt per locatie in een eigen account, of voor alle vestigingen samen. Wij zorgen ervoor dat jij alles kunt bekijken op de manier zoals het voor jou het prettigst werkt.

 

Uniek bedrijfsprofiel

Elke locatie heeft een eigen bedrijfsprofiel, die volledig naar persoonlijke voorkeur ingesteld kan worden.

Eenvoudig switchen

Met één klik op de knop switch je naar een andere locatie, zodat je de administratie voor elke locatie snel en eenvoudig kunt afronden. Ook kun je klanten eenvoudig van de ene locatie naar de andere locatie verplaatsen.

Online reserveren

Klanten kiezen één van je locaties bij het maken van een afspraak op je website of in de boekingswidget.

Betaalbare oplossing

Onze online agenda voor meerdere vestigingen is een betaalbare oplossing voor grotere ondernemingen die op zoek zijn naar een passende oplossing voor alle locaties.

 

 

Dagelijks verbeterd

Mede dankzij onze trouwe klanten verbeteren we het gebruiksgemak van de online agenda elke dag. De online agenda wordt dagelijks gebruikt en via onze uitgebreide helpdesk staan wij in direct contact met onze klanten. Zij hebben ons in de afgelopen jaren geholpen bij het vormgeven van de agenda zoals die nu is. En ook vandaag staan wij weer open voor nieuwe feedback. Misschien hebben we jou vandaag wel aan de lijn?

Nico Zwart | sales & support

Automatische reviews online agenda

Schoonheidsscentrum Monique

We hebben al jaren de website van PlazaXL, nu sinds kort maken we ook gebruik van de online agenda en het versturen van nieuwsbrieven. Wat zijn we blij dat we deze stap hebben genomen! De service is erg goed, we kunnen terecht voor al onze vragen en worden vriendelijk geholpen.

Bespaar tijd online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Alles inzichtelijk online agenda

Medisch pedicure Wijnbergen & Verhoog

Pas overgestapt en zeer tevreden! Klantvriendelijk, snelle respons en snelle oplossingen!