Slim dashboard

Het dashboard maakt het werken in je salon eenvoudiger en daardoor run jij je salon nog effectiever.

Overzicht

Het dashboard geeft je informatie, overzicht en geeft je de mogelijkheid om direct in contact te komen met je klant. 

Breng je klanten van vandaag en morgen op de hoogte

Op je dashboard staan je eerstvolgende afspraken voor vandaag en morgen. Je kunt er dus voor kiezen om ’s ochtend al je klanten nog even een Whatsappje te sturen ter herinnering aan de afspraak van vandaag. Of juist ’s avonds nadat je klaar bent met werken al je klanten van morgen nog even Whatsappen als reminder voor de afspraak van morgen. Natuurlijk kun je ook op een afspraak in je agenda klikken en de klant dan een appje sturen. WhatsAppberichten worden nog beter gelezen dan e-mails waardoor je no-shows drastisch verminderen.

Slim dashboard
Slimme salon software

Openstaande bedragen

Op je dashboard komt standaard een lijstje met openstaande bedragen te staan. Je ziet om welke klanten en bedragen het gaat. Zo ben je altijd op de hoogte van welke betalingen nog moeten worden gedaan en door wie. Met de Whatsapp knop kun je de klant direct appen vanuit de online agenda. Nu kun je eenvoudig een betaalverzoek versturen, zodat de betaling zo snel mogelijk afgerond wordt. Op deze acties wordt vaak goed gereageerd en daardoor worden je rekeningen sneller betaald.

Verzonden berichten

De laatst verzonden berichten staan altijd op je dashboard, maar je kunt meteen doorklikken om alle overige verstuurde berichten vanuit het systeem te bekijken. Hierdoor kun je snel controleren of een mail wel of niet is verstuurd, wanneer een klant aangeeft geen mail te hebben ontvangen.

Slimme salon software

Niet alleen het dashboard is ‘slim’ gemaakt, ook de rest van het systeem is volgens hetzelfde principe ontworpen. Hierdoor heb jij je eigen unieke weergave van je online agenda. De agenda past zich namelijk aan, aan de gebruiker. Wanneer jij in een bepaalde volgorde werkt, dan zal de agenda daarop aansluiten.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je werk optimaal kunt doen. Daarom staan we elke dag open voor nieuwe feedback waarmee we aan de slag mogen gaan om onze salon software nog slimmer te maken.

Slimme salon software online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Verzonden berichten online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Openstaande bedragen online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.