Rebook Reminder

Het liefst bind je klanten aan je salon die om de x-aantal weken terugkomen. Met onze automatische bezoekversneller helpen we je om klanten te laten terugkeren in je salon, wanneer ze niet direct een afspraak willen doorplannen bij je aan de balie.

Afspraken doorplannen in je salon

Het liefst maak je natuurlijk direct na de behandeling een afspraak met je klant voor een volgende keer. Maar niet iedereen wil dit helaas. Soms willen klanten eerst even overleggen thuis, hun agenda checken die ze niet bij zich hebben, hebben ze het druk of zijn er andere redenen waardoor ze aangeven dat ze zelf wel weer contact opnemen voor het maken van een afspraak. Maar dat laatste wordt nog wel eens vergeten en daar gaan we je bij helpen.

Stuur klanten automatisch een berichtje

Wanneer je klant aangeeft niet direct een nieuwe afspraak te willen inplannen dan klik je op ‘Reminder sturen voor nieuwe afspraak’. Vervolgens geef je aan over hoeveel weken je klant een herinnering krijgt. Dit kan namelijk per klant en behandeling verschillen. Bij de ene behandeling is het handig om de herinnering over 4 weken te krijgen, bij een ander is het beter om over 6 weken terug te komen naar je salon.

Jij hoeft nergens over na te denken

Nu je dit hebt ingesteld hoef jij verder nergens meer over na te denken. De klant ontvangt namelijk na het aantal weken dat jij hebt ingesteld automatisch een berichtje van je. Dit berichtje kun je vormgeven zoals je zelf wilt. Boekt je klant tussendoor toch een afspraak, nog voordat ze de herinnering heeft ontvangen? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat je klant de herinnering niet alsnog krijgt.

Klanten komen vaker

Deze herinnering werkt ook bij klanten die wel regelmatig in je salon komen. Stel je voor dat je klant ongeveer om de 8 weken in je salon komt, maar doordat jij de herinnering instelt op 5 of 6 weken, zullen ze vaker in je salon komen. En een klant die vaker in je salon komt, betekent natuurlijk meer omzet.

Bewezen methode

Klanten ervaren deze herinnering als prettig en boeken daardoor sneller een afspraak. En het scheelt jou werk. Je hoeft namelijk zelf niet meer stil te staan bij klanten die al een tijdje niet zijn geweest, dat doet de online agenda voor je. Op deze manier heb je meer controle over het salonbezoek van je klant, in plaats van dat je moet afwachten totdat je klant weer op komt dagen.

Automatische bezoekversneller online agenda
Stuur klanten automatische een berichtje online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Afspraken doorplannen in je salon online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Herinnering online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.