Whatsapp integratie 

Whatsapp is nog effectiever dan mailen en via onze online agenda kun je gewoon appen met je klant.

Blijf in contact met je klant

Vaak hoor ik terug van salons wanneer ze twijfelen over het gebruik van een online agenda dat ze zelf in contact willen blijven met de klant. Dat begrijp ik wel, maar gelukkig kan dat ook. Sterker nog: we stimuleren dat zelfs zoveel we kunnen. Daarom kun je ook Whatsappen met je klant vanuit onze online agenda. Hierdoor is het nog makkelijker voor jou, maar ook voor je klant, om in contact te blijven.

Whatsapp reminder

Op je dashboard staan je eerstvolgende afspraken voor vandaag en morgen. Je kunt er dus voor kiezen om ’s ochtend al je klanten nog even een Whatsappje te sturen ter herinnering aan de afspraak van vandaag. Of juist ’s avonds nadat je klaar bent met werken al je klanten van morgen nog even Whatsappen als reminder voor de afspraak van morgen. Natuurlijk kun je ook op een afspraak in je agenda klikken en de klant dan een appje sturen.

WhatsAppberichten worden nog beter gelezen dan e-mails waardoor je no-shows drastisch verminderen.

Openstaande bedragen

Op je dashboard komt standaard een lijstje met openstaande bedragen te staan. Je ziet om welke klanten en bedragen het gaat. Zo ben je altijd op de hoogte van welke betalingen nog moeten worden gedaan en door wie. Met de Whatsapp knop kun je de klant direct appen vanuit de online agenda. Nu kun je eenvoudig een betaalverzoek versturen, zodat de betaling zo snel mogelijk afgerond wordt. Op deze acties wordt vaak goed gereageerd en daardoor worden je rekeningen sneller betaald.

Whatsapp integratie online agenda
Whatsapp reminder online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Openstaande bedragen online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

In contact met je klanten online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.