Online agenda voor pedicures

Heeft je pedicurepraktijk een online agenda nodig? Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche kun je onze online agenda wel vertrouwen als persoonlijke assistest voor je pedicurepraktijk. Indien gewild, bouwen we ook een pedicure website voor je die een mooi design krijgt én goed vindbaar is zodat jij meer klanten mag verwelkomen.

Wij zetten in elk geval ons beste beentje voor.

✓ Volledig in control

Je richt je agenda volledig in naar jouw wensen. Hierdoor hou je de controle en blijf jij de baas over je eigen online agenda.

✓ Altijd en overal toegang

Altijd en overal inzicht in de online agenda voor medisch pedicures, doordat je op elk moment, overal ter wereld kunt inloggen en je pedicure agenda kunt beheren.

✓ Loop geen klanten meer mis

De meeste afspraken worden online gemaakt, op momenten dat het je klant uitkomt. Met onze online agenda voor je pedicure praktijken loop je geen klanten meer mis.

✓ Blijf baas over je eigen agenda

Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je pedicure praktijk.

✓ Aansluitend boeken in je online agenda

Met je papieren agenda voorkwam je natuurlijk gaten in je agenda. Maar wees gerust: ook met onze online agenda voorkomen we gaten. Als je de functie ‘aansluitend boeken’ aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken aaneengesloten geboekt worden.

Complete software voor (medisch) pedicure praktijken

Met de online agenda voor pedicures bespaar je veel tijd en energie. De pedicure online agenda is uitermate geschikt voor (medisch) pedicure praktijken en veel van je pedicure collega's gingen je al voor.

Pedicures kiezen voor de online agenda van PlazaXL vanwege het alles in één pakket. Een agenda voor je pedicurepraktijk, online boeken via je pedicure website voor je klanten, automatische bevestigings- en herinneringsmail, afrekenen, rapportages, klantenbestand met behandelverslagen en administratie.

Met de automatische herinneringsmail voorkom je no-shows en het is zelfs mogelijk om met één druk op de knop je klant een appje te sturen vanuit de pedicure software.

De pedicure software van PlazaXL bied je de mogelijkheid om eenvoudig je administratie bij te houden. Zo hou je overzichtelijk wie (verzekeraars, zorggroepen en podotherapeuten) op welke manier gefactureerd moet worden.

Steeds meer (medisch) pedicure praktijken kiezen voor de pedicure software van PlazaXL. We koppelen eenvoudig meerdere locaties aan elkaar, maar we helpen ook graag kleine pedicure salons. Wij horen van je collega pedicures terug dat ze vooral onze helpdesk erg fijn vinden. De pedicure software is eenvoudig in gebruik, maar kom je er een keer niet uit dan kun je ons altijd bellen, mailen of appen.

Ben jij ook op zoek naar software voor je pedicure praktijk? Neem gerust eens contact op.

✓ Beheer de online agenda vanuit je broekzak

De online agenda is eenvoudig te gebruiken vanaf een computer, tablet maar ook gewoon vanaf je telefoon. Hierdoor kun je nog gemakkelijker klanten helpen, want je telefoon heb je altijd bij je.

✓ Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Natuurlijk kun je ook gewoon mailen of appen, maar wij horen van onze klanten vaak terug dat ze het prettig vinden om gewoon iemand aan de lijn te hebben. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar, om nog meer uit de online agenda van je pedicure praktijk te halen.

✓ Online betalingen

Voorkom no-shows door de betaling meteen online te laten afrekenen op het moment dat je klant de afspraak maakt.

Afrekenen met pedicure software

Onze online agenda voor pedicures beschikt over een kassasysteem waarmee je je betalingen verwerkt, automatisch facturen aanmaakt en verstuurt, een dagrapport genereert en een btw-verslag voor je klaarzet.

Veel medisch pedicurepraktijken werken met de pedicure software van PlazaXL omdat de pedicure software handige functies heeft voor het declareren aan podotherapeuten, verzekeringen of instellingen. 

✓ Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van openstaande bedragen met actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

✓ Automatische reviews

Je kunt ervoor kiezen om de online agenda van je pedicurepraktijk automatisch een review verzoek te laten versturen na een afspraak. Deze review kan ingesteld worden naar je persoonlijke wensen. Je ontvangt een melding van een nieuwe review en kunt deze dan goedkeuren of afkeuren. De goedgekeurde reviews komen via onze widget ook automatisch op je pedicure website.

✓ Nieuwsbrieven

Maak gebruik van ons nieuwsbriefprogramma, dat we koppelen aan je online agenda. In 3 stappen een leuke nieuwsbrief maken en versturen. Snel en eenvoudig.

✓ Voorkom no-shows

Voorkom no-shows door een automatische bevestigings- en herinneringsmail, verstuurd vanaf een goede server waardoor deze mails niet in de spambox van je klanten terecht komen. Door onze WhatsApp integratie kun je direct vanuit je online agenda appen met je klant, waardoor je ter herinnering ook nog even een appje kunt sturen. WhatsAppberichten worden nog beter gelezen dan e-mails waardoor je no-shows drastisch verminderen. En door het vooraf te laten afrekenen van een afspraak, direct bij het boeken maak je de no-shows minder risicovol, want de betaling heb je toch al binnen.

Voorbeelden van pedicures met online agenda

Websites voor pedicures

De online agenda voor pedicures is eenvoudig te koppelen met onze website voor pedicures. Doordat de software voor pedicures synchroniseert met je website hoef je bijvoorbeeld maar op één plek je prijzen te wijzigen. De prijswijziging wordt namelijk automatisch doorgevoerd naar je website. De pedicure software zorgt ervoor dat het voor je klant eenvoudig is om een afspraak te boeken.

Wij zorgen ervoor dat je website een mooi design krijgt en goed vindbaar is in de zoekmachine. Met onze ervaring in de branche weten wij precies wat er verwacht wordt van een pedicure website. Terwijl jij lekker aan het behandelen bent stromen de afspraken binnen via je de online agenda.

Pedicure software met klantenbeheer

De software voor pedicures bevat een klantenbestand met behandelverslagen. Per klant kun je een rapport schrijven, afbeeldingen toevoegen of belangrijke documenten van de huisarts of verzekeraar uploaden. Tijdens een behandeling kun je een foto schieten met je telefoon of tablet, uploaden in de pedicure software en waar nodig bewerken met het programma. Handig om de ontwikkeling van de klant bij te houden. Verder kun je pedicure kuren of pakketten aanmaken die klanten kunnen verzilveren. 

Veelgestelde vragen over een online agenda voor pedicures

 • Je start al met een online agenda vanaf € 19,95 per maand.

 • Je start al met een online agenda voor € 19,95 per maand. Je kunt eenvoudig uitbreiden met de volgende opties: afrekenen € 9,95, nieuwsbrieven € 5,00, een website € 14,95, extra medewerker € 5,00.

 • Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste salons bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

 • Zodra we van je horen dat je wilt beginnen met een online agenda voor je pedicure praktijk, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Meestal ontvang je dezelfde dag nog de inloggegevens van je nieuwe online agenda.

 • Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je pedicure praktijk.

 • Jazeker. En de goedgekeurde reviews kunnen ook direct worden getoond op je website.

 • Jazeker! We hebben een uitgebreide helpdesk. Je kunt ons bellen, mailen of appen. Nadat je hebt aangegeven te willen starten met de online agenda maken we telefonisch een afspraak, als je dat wilt, om je stap voor stap alles uit te leggen.

 • Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we salons bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil de salon beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een nieuwe look & feel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De eenmalige opstartkosten voor je nieuwe website zijn € 249,- . 

  Maandelijks betaal je € 14,95 (als je ook onze online agenda gebruikt) en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk. Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. 

Meer omzet online agenda

Beleza Beauty Care

Sinds 2020 ben ik de agenda online aan het gebruiken. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en het contact met de medewerkers !

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

24/7 bereikbaar online agenda

Bonne Ambiance

PlazaXl is een fijn bedrijf waar ik zeer tevreden over ben. Ik heb er mijn agenda en website ondergebracht.
De service is zeer goed, altijd vriendelijk en ze denken in alles met je mee. De lijntjes zijn kort en ze reageren heel snel als je een vraag hebt. Kortom ik kan het iedereen aanraden.