Aanvullende diensten

De online agenda helpt je om klanten meer behandelingen te laten boeken dan dat ze van plan waren.

Aanvullende diensten zorgen voor extra behandelingen

Door aanvullende behandelingen te koppelen aan je bestaande behandeling zorg je ervoor dat de online agenda je klant automatisch meer behandelingen laat inplannen. Kiest je klant voor een gezichtsbehandeling en heb jij daar het verven van wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip aan gekoppeld, dan zal je klant de optie krijgen om deze behandeling(en) extra voordelig bij te boeken.

Aanvullende diensten zorgen voor meer omzet in dezelfde tijd

Misschien kun jij tijdens een lange behandeling net zo goed even de wimpers meepakken in dezelfde tijd. De klant ziet deze optie extra voordeling verschijnen bij het maken van de online afspraak. Jou kost het geen extra tijd, maar het levert wel meer omzet op.

Minder korte behandelingen op één dag

Je klanten zullen getriggerd worden om extra behandelingen (voordelig) bij te boeken. Hierdoor heb je minder klanten op een dag, maar liggen deze klanten wel langer in je stoel. Dat is voordelig, want het kost je niet elke keer de tijd van binnenkomen, afrekenen en schoonmaken.

Laat je agenda vullen met lange behandelingen

Door de juiste behandelingen aan elkaar te koppelen, krijgt je klant een aantrekkelijk aanbod om een extra behandeling bij te boeken. Behalve het eenmalig instellen hiervan, hoef jij daar zelf geen moeite meer voor te doen. Dat doet je agenda vanaf nu voor je.