Salon agenda

 

Professioneel afsprakenbeheer

Een online agenda is een digitaal afsprakenboek waar je altijd bij kunt, maar je net een stapje verder helpt.
Hierdoor kun jij nog effectiever jouw salon runnen.

 

Jij bepaalt wanneer je te boeken bent

Door het invullen van je rooster, vrije dagen en privé afspraken boeken je klanten alleen op momenten dat het jou uitkomt. De online agenda beschermt hierdoor automatisch je privéleven en daardoor blijft je eigen tijd ook echt van jou.

Vandaag en in de toekomst

Jij bepaalt hoe kort van tevoren een klant in je agenda kan boeken. Als je liever hebt dat klanten minimaal een dag van tevoren online boeken, dan kun je dat instellen. Bovendien bepaal jij ook hoever in de toekomst een klant een afspraak in kan plannen.

Aansluitend boeken

Met je papieren agenda voorkwam je natuurlijk gaten in je agenda. Maar wees gerust: ook met onze online agenda voorkomen we gaten. Als je de functie ‘aansluitend boeken’ aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken aaneengesloten geboekt worden.

Afspraak beheer

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn zoals: het printen of versturen van de factuur, een nieuwe afspraak in te plannen, een kopie van deze afspraak in te plannen, enz. enz.

Salon agenda
Salon agenda

Blijf baas over je eigen agenda

Wil je niet dat afspraken direct in je agenda terechtkomen? Dan kun je instellen dat je eerst een melding krijgt van een nieuwe afspraak, jij checkt nog even of de afspraak je echt past en als dat het geval is dan klik je op ‘goedkeuren’. De afspraak wordt nu automatisch bevestigd aan de klant. Komt een afspraak je toch niet zo goed uit? Dan weet de klant ervan dat een afspraak pas definitief is wanneer jij deze bevestigt. Wanneer je ziet dat het niet zo goed past, dan heb je in elk geval de contactgegevens van je klant en kunnen jullie samen een nieuwe afspraak inplannen.

Slimme knoppen

De agenda maakt gebruik van ‘slimme knoppen’ zoals wij ze noemen. Deze knoppen passen zich aan, aan jouw gebruik. De agenda herkent jouw unieke manier van werken en zorgt ervoor dat je zo weinig mogelijk tijd verliest bij het gebruik van de online agenda. Hierdoor presenteert jouw online agenda zich anders dan bij een andere salon.

Synchronisatie

De online agenda is te koppelen aan je google agenda.


Overal toegang

Altijd en overal inzicht in jouw online agenda, doordat je op elk moment, overal ter wereld kunt inloggen en je agenda kunt beheren.

Volledig in control

Je richt je agenda volledig in naar jouw wensen. Hierdoor hou je de controle en blijf jij de baas over je eigen agenda.

Eenvoudig in gebruik

De agenda is eenvoudig in gebruik, supersnel en denkt met je mee, waardoor je geen tijd verliest maar juist effectiever je salon kunt runnen.

Voorkom no-shows

Bespaar tijd en geld dankzij de automatische herinneringsmail, aangepast naar je eigen voorwaarden en voorkom no-shows.
 

 

Dagelijks verbeterd

Mede dankzij onze trouwe klanten verbeteren we het gebruiksgemak van de online agenda elke dag. De online agenda wordt dagelijks gebruikt en via onze uitgebreide helpdesk staan wij in direct contact met onze klanten. Zij hebben ons in de afgelopen jaren geholpen bij het vormgeven van de agenda zoals die nu is. En ook vandaag staan wij weer open voor nieuwe feedback. Misschien hebben we jou vandaag wel aan de lijn?

Nico Zwart | sales & support

Voorkom now-shows online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Synchronisatie online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Afspraak beheer online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord. Ik raad deze online agenda aan iedereen aan!