Formulieren en contracten

Digitale formulieren en contracten

Met de online agenda kun je digitaal formulieren en contracten laten invullen en ondertekenen. De formulieren kun je handmatig of automatisch laten versturen. Zo heb jij altijd je administratie op orde, zonder er werk van te hebben.

Contract met digitale handtekening

De wetgeving verlangt steeds meer documentatie van salons. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal laten ondertekenen van toestemmingsformulieren, de Europese privacywetgeving of de WKKGZ. Waar je het ook voor nodig hebt, in onze online agenda kun je eenvoudig formulieren en contracten aanmaken, handmatig of automatisch laten versturen en ondertekenen door je klant.

De voordelen van een online agenda met formulieren

  • Je kunt zoveel contracten en toestemmingsformulieren aanmaken als je wilt
  • Het vermindert papiergebruik
  • Alle contracten worden opgeslagen op één centrale plek, je raakt ook niks kwijt
  • Bij controle heb je alles op orde en snel bij de hand
  • Contracten worden bewaard volgens de wettelijke bewaartermijn
  • De online agenda houdt voor je bij welke klanten nog geen handtekening hebben gezet
  • Je bespaart veel tijd en energie

Ben ik verplicht te werken met toestemmingsformulieren?

Onze online agenda helpt je te voldoen aan bepaalde verplichtingen zoals de WKKGZ, AVG, maar ook wanneer het belangrijk is wanneer een klant actief aangeeft geïnformeerd te zijn over een specifieke behandelprocedure. We gaan er niet vanuit, maar wanneer je onenigheid met je klant hebt, kan dit van pas komen.

Niet getekende formulieren in je online agenda

De agenda houdt je op de hoogte van formulieren die ingevuld zijn, maar ook van klanten die het contract nog niet hebben getekend. De online agenda geeft je direct mogelijkheden om contact op te nemen met de klant doormiddel van Whatsapp of de mail, het formulier nogmaals te versturen, of direct in te vullen samen met de klant wanneer die in de salon is.

Intake formulier versturen met je online agenda

Maak eenvoudig intake formulieren aan die je kunt koppelen aan verschillende of alle behandelingen. Er zijn diverse formulier vragen types beschikbaar zoals een open vraag, ja/nee vraag, meerkeuze vraag of een keuzelijst. Met een digitaal handtekeningveld kun je formulier digitaal laten onderteken.

Formulieren automatisch versturen met een online agenda

Wanneer een nieuwe klant een online boeking maakt en jij een intake formulier hebt klaargezet, dan zal de nieuwe klant die automatisch ontvangen. Jij hebt hier geen omkijken meer naar. Elk formulier dat je maakt kun je instellen naar je eigen wensen. Hoelang het formulier geldig is, hoelang je wilt dat de online agenda je formulier bewaart? Jij bepaalt alles.

Automatische bevestigingsmail online agenda

Mooie Lijn

Super geholpen met een super mooie website met online agenda! Goeie service en duidelijk! Erg tevreden dank je wel!

24/7 bereikbaar online agenda

Bonne Ambiance

PlazaXL is een fijn bedrijf waar ik zeer tevreden over ben. Ik heb er mijn agenda en website ondergebracht.
De service is zeer goed, altijd vriendelijk en ze denken in alles met je mee. De lijntjes zijn kort en ze reageren heel snel als je een vraag hebt. Kortom ik kan het iedereen aanraden.

Automatische voorraadbeheer online agenda

PUUR JIJ schoonheidssalon

Wat een fijne mensen werken hier! Ik, als bazin van mijn een eigen beauty salon én moeder ben vaak aan het jongleren tussen deze twee. Daardoor duren dingen vaak wat langer en kan ik niet 1,2,3 antwoorden. Het geduld wat deze mensen met mij hebben gehad is bewonderenswaardig! Daarnaast is de communicatie zeer prettig en verloopt zeer vlot. Ik ben waanzinnig blij met al hun services én mijn bloedmooie nieuwe website met online agenda.