Automatische review

Nieuwe klanten baseren hun keuze voor een salon steeds vaker op het lezen van reviews. Meer dan ooit tevoren is men bezig met een online onderzoek, voordat er een keuze voor een salon gemaakt wordt. Bedenk maar eens hoe je zelf te werk gaat bij het kopen van een product, het kiezen van een restaurant of het boeken van een vakantie.

Vragen is lastig

Veel salons vinden het lastig om hun klanten te vragen naar wat ze van een behandeling vonden. Maar klanten vinden het vaak erg leuk om hiervoor gevraagd te worden en doordat het een kleine moeite is, helpen ze je hier graag bij. Hoe handig is het wanneer je je klanten er niet om hoeft te vragen, maar dat dit automatisch gaat?

Automatisch verzonden

De review mail wordt automatisch verzonden nadat je hebt afgerekend, of 24 uur na de afspraak wanneer je het afrekenen niet gebruikt. Je hoeft je niet bezwaard te voelen om dit te vragen, want het gebeurt automatisch. Ook wanneer je er wel om durft te vragen is het natuurlijk nog steeds handig dat het automatisch gebeurt, want dit scheelt jou weer tijd.

Goedkeuren (of afkeuren)

Je ontvangt een melding wanneer er een nieuwe review is ingevuld en die kun jij eenvoudig goedkeuren of afkeuren. Hierdoor kun je er dus voor kiezen om alleen de reviews te plaatsen die jij wilt tonen. Het kan namelijk voorkomen dat iemand een review invult die helemaal niet terecht is of door iemand die nooit in je salon is geweest. Zo’n review wil je natuurlijk niet op je website hebben staan.

Automatische review online agenda

Gekoppeld aan je website

De reviews kunnen via een widget gekoppeld worden aan je website. Deze widget kun je zelf stijlen door een lay-out te kiezen en je eigen kleuren toe te passen. Zodra jij een review goedkeurt, staat die ook direct op je website. Wil je meer lezen over een betaalbare en goed vindbare website? Klik dan hier.

Meer nieuwe klanten

Al deze mooie reviews zorgen ervoor dat je meer nieuwe klanten in je salon mag verwelkomen. Want je kunt zelf vertellen hoe goed je salon is aan bezoekers op je website, maar als je klanten dit voor je doen dan zegt dit veel meer.

✓ Automatische review na afrekenen of 24 uur na de afspraak
✓ De reviews worden eerst door jou goedgekeurd (of afgekeurd).
✓ De reviews worden automatisch gekoppeld aan je website
✓ Nieuwe klanten lezen deze reviews graag
✓ Meer kans op nieuwe klanten

Meer nieuwe klanten online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Gekoppeld aan je website online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Automatische verzonden online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.