Website


Vindbaar voor nieuwe klanten

Een website zorgt ervoor dat je vindbaar bent voor nieuwe klanten. Hierdoor zul je meer boekingen krijgen in je online agenda. Ben jij daar klaar voor?

Goed vindbaar

Onze SEO-specialisten zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent op internet. Er is nogal wat concurrentie op het internet, maar doordat wij specifiek hebben gekozen voor de Beauty & Wellnessbranche, weten wij wat er gevraagd wordt van een salon website. Hierdoor heb je eerder kans om goed te scoren met je salon website.

Look & Feel

We werken al dik 25 jaar in deze branche en weten dus precies wat er verwacht wordt van een salon website. We snappen je wanneer je praat over je behandelingen en weten hoe deze behandelingen gepresenteerd moeten worden voor je klant. De look & feel van je website past precies bij wat jij wilt uitstralen met je salon en daardoor zal je klant zich welkom voelen en eerder een afspraak maken.

Meer (nieuwe) klanten, boekingen en omzet

Doordat je goed vindbaar bent in Google met een salon website via ons, kun je automatisch meer nieuwe klanten verwachten. Wij zorgen ervoor dat deze klanten je kunnen vinden, dat je website uitstraalt wie je bent en hoe je salon is en dat ze online een afspraak bij je maken. Dit zorgt dus voor meer boekingen en daardoor meer omzet.

Alles onder één dak

We zijn de enige partij in de branche waarbij je zowel je online agenda als je website kunt onderbrengen. Je hebt dus één contactpersoon voor al je online diensten. Dit werkt prettig, persoonlijk maar vooral heel effectief.

Website online agenda

Website online agenda

Eenvoudig zelf te beheren

Veel salons zijn afhankelijk van een externe partij. Hierdoor duurt het soms lang voordat simpele wijzigingen, zoals een prijswijziging, gedaan worden. Door het hoge uurtarief dat hiervoor gerekend wordt, lopen de kosten al snel op.
Met ons, speciaal voor salons gebouwde systeem, kun jij eenvoudig zelf je website beheren. En als je denkt ‘dat zeg je wel, maar kan ik dat ook?’, weet dan dat inmiddels meer dan 500 salons je voor zijn gegaan, die hetzelfde gedacht hebben.

Helpdesk

Veel saloneigenaren vinden het niet fijn om hun vragen alleen te kunnen stellen via een ticketsysteem. Veel liever hebben ze iemand aan de lijn. Wij hebben gekozen voor een uitgebreide helpdesk. Elke werkdag staan we klaar voor je vragen via de telefoon, mail of WhatsApp. Zo kun jij contact met ons opnemen op de manier die bij je past. En daarnaast staan er superveel handige instructievideo’s voor je klaar.

Synchronisatie

We koppelen je online agenda met de website waardoor alles met elkaar synchroniseert. Je hoeft bijvoorbeeld geen dubbele prijslijsten bij te houden. Pas je de prijzen aan in de online agenda, dan verandert dit ook automatisch op je website.

 

Telefonische helpdesk

Elke maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar. We zitten klaar voor je vragen, maar denken ook graag met je mee.

Volledig ontzorgd

We zitten al meer dan 25 jaar in deze branche en weten precies wat er verwacht wordt van een salon website, waardoor jij je gewoon kunt richten op je salon.

Speciaal voor salons

Wij richten ons specifiek op de Beauty & Wellnessbranche. We snappen waar je mee bezig bent, wat je behandelingen inhouden en hoe we ervoor moeten zorgen dat ze geboekt worden.

 

 

Dagelijks verbeterd

Mede dankzij onze trouwe klanten verbeteren we het gebruiksgemak van de online agenda elke dag. De online agenda wordt dagelijks gebruikt en via onze uitgebreide helpdesk staan wij in direct contact met onze klanten. Zij hebben ons in de afgelopen jaren geholpen bij het vormgeven van de agenda zoals die nu is. En ook vandaag staan wij weer open voor nieuwe feedback. Misschien hebben we jou vandaag wel aan de lijn?

Johan Zandbergen | development en support

Telefonische helpdesk online agenda

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Hier ben ik erg blij mee want het ontlast mij enorm. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! 

Goed vindbaar online agenda

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.

Alles onder één dak online agenda

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.