Online agenda voor nagelsalons

Software voor nagelsalons die ervoor zorgt dat je je tijd efficiënter kunt besteden en je omzet groeit. Ben jij ook toe aan een online agenda voor je manicure salon? Indien gewild, bouwen we ook een website voor je nagelstudio. Wij zorgen ervoor dat je goed vindbaar en online te boeken bent. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Beauty & Wellnessbranche zijn we de partner voor je manicuresalon.

✓ Verstuur bevestigingen & herinneringen

Voorkom no-shows met automatische bevestigingen en herinneringen en stuur klanten een herinnering wanneer ze een tijdje geen afspraak hebben gemaakt.

✓ Altijd en overal toegang

Altijd en overal inzicht in de online agenda voor manicures, doordat je op elk moment, overal ter wereld kunt inloggen en je salon agenda kunt beheren.

✓ Trek nieuwe klanten aan

De meeste afspraken worden online gemaakt, op momenten dat het je klant uitkomt. Met onze online agenda voor je nagelstudio loop je geen klanten meer mis.

✓ Blijf baas over je eigen agenda

Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je manicuresalon.

✓ Een gesmeerde planning

Als je de functie ‘aansluitend boeken’ aanzet dan zorgen we ervoor dat online afspraken aaneengesloten geboekt worden. Hierdoor wordt je tijd zo efficiënt mogelijk ingedeeld en hoef je daar zelf niet over na te denken.

Waarom starten met een online agenda voor je nagelsalon?

Een goede eerste indruk van je salon

Een positieve ervaring op je website met online agenda zorgt voor een goede eerste indruk bij jouw klanten. Je klant voelt zich professioneel behandeld en geholpen. Ze hoeven niet te wachten tot je de telefoon opneemt. Bovendien kunnen ze direct overzichtelijk zien op welke momenten ze een afspraak kunnen maken in jouw nagelstudio.

Hierdoor loop je geen afspraken mis doordat je zelf niet beschikbaar bent om een afspraak in te plannen. De online agenda is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Zo kunnen je klanten ook buiten openingstijden afspraken inplannen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

✓ Beheer de online agenda vanuit je broekzak

De online agenda is eenvoudig te gebruiken vanaf een computer, tablet maar ook gewoon vanaf je telefoon. Hierdoor kun je nog gemakkelijker klanten helpen, want je telefoon heb je altijd bij je.

✓ Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Natuurlijk kun je ook gewoon mailen of appen, maar wij horen van onze klanten vaak terug dat ze het prettig vinden om gewoon iemand aan de lijn te hebben. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar, om nog meer uit je online agenda te halen.

✓ Klanten beheer

Bied je klanten de beste beleving door het gebruik van onze behandelverslagen.

Afrekenen met je online agenda

Onze online agenda voor massagesalons beschikt over een kassasysteem waarmee je je betalingen verwerkt, automatisch facturen aanmaakt en verstuurt, een dagrapport genereert en een btw-verslag voor je klaarzet.

Ook het verkopen van cadeaubonnen doe je via de online agenda. Er wordt automatisch doorgenummerd, bijgehouden welke cadeaubonnen zijn verzilverd en welke bedragen nog open staan.

Online betalingen

Voorkom no-shows door de betaling meteen online te laten afrekenen op het moment dat je klant de afspraak maakt.

✓ Openstaande bedragen

Altijd op de hoogte van openstaande bedragen met concrete actiemogelijkheden om de betaling definitief af te ronden.

✓ Krijg meer terugkerende klanten

Vaste klanten zijn loyale klanten. Vergroot de kans dat je ze terughaalt door een automatische herinnering te sturen om hun volgende afspraak in je nagelstudio te boeken.

✓ Nieuwsbrieven

Maak gebruik van ons nieuwsbriefprogramma, dat we koppelen aan je online agenda. In 3 stappen een leuke nieuwsbrief maken en versturen. Snel en eenvoudig.

✓ Houd de touwtjes in handen

Op de bank, in de bus, in het buitenland: je bent altijd volledig op de hoogte van al jouw financiën.

Voorbeelden van nagelsalons met online agenda

Website nagelsalon

Wil je de online agenda voor je nagelstudio integreren in een goed vindbare website? Wij helpen je graag. We zijn de enige partij in de branche waarbij je zowel de website van je manicuresalon, als de online agenda van je manicuresalon kan onderbrengen. Hierdoor heb je één contactpersoon voor zowel je website, agenda en je marketing.

Wij zorgen ervoor dat je manicure website een mooi design krijgt en goed vindbaar is in de zoekmachine. Met onze ervaring in de branche weten wij precies wat er verwacht wordt van een manicure website. Terwijl jij lekker aan het werk bent stromen de afspraken binnen via je de online agenda op je website.

Veelgestelde vragen over een online agenda voor je nagelsalon

 • Je start al met een online agenda vanaf € 19,95 per maand.

 • Je start al met een online agenda voor € 19,95 per maand. Je kunt eenvoudig uitbreiden met de volgende opties: afrekenen € 9,95, nieuwsbrieven € 5,00, een website € 14,95, extra medewerker € 5,00.

 • Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste salons bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

 • Zodra we van je horen dat je wilt beginnen met een online agenda voor je nagelsalon, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Meestal ontvang je dezelfde dag nog de inloggegevens van je nieuwe online agenda.

 • Jij bepaalt je rooster, je vrije tijd en wanneer een klant kan boeken. Optioneel kun je nog instellen dat een afspraak pas in je agenda komt, wanneer jij deze goedkeurt en bevestigt. Op die manier blijf jij altijd baas over de online agenda van je nagelsalon.

 • Jazeker. En de goedgekeurde reviews kunnen ook direct worden getoond op de website van je nagelsalon.

 • Natuurlijk! We hebben een uitgebreide helpdesk. Je kunt ons bellen, mailen of appen. Nadat je hebt aangegeven te willen starten met de online agenda maken we telefonisch een afspraak, als je dat wilt, om je stap voor stap alles uit te leggen.

 • Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we nagelstylistes bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil een nagelsalon beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een nieuwe look & feel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De eenmalige opstartkosten voor je nieuwe website zijn € 249,- . 

  Maandelijks betaal je € 14,95 (als je ook onze online agenda gebruikt) en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk. Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. 

Huidstudio Beautiful People

Het is eenvoudig om afspraken te maken, annuleren, verplaatsen of verslepen. Na een afspraak denkt de agenda mee met het geven van opties die gebruikelijk zijn.

Schoonheidssalon Moai

Ik heb mijn website met online agenda ondergebracht bij PlazaXL. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!

Huidpraktijk Mel

Super tevreden met alle goede service. Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website met online agenda en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord.