Online afspraken


Meer klanten, meer boekingen, meer omzet

Een online agenda zorgt voor meer klanten, meer boekingen en daardoor meer omzet.
Wij helpen je graag groeien. Ben jij klaar voor groei?

Klanten boeken wanneer het hun uitkomt

Vanaf nu kunnen klanten 24/7 boeken op momenten dat het hun uitkomt. In de pauze op het werk, buiten je openingstijden, ’s avonds vanaf de bank of tijdens een nachtdienst: je online agenda is altijd bereikbaar en de klant kiest eenvoudig een moment wanneer het haar uitkomt.

Jij bepaalt wanneer je te boeken bent

Door het invullen van je rooster, vrije dagen en privé afspraken boeken je klanten alleen op momenten dat het jou uitkomt. De online agenda beschermt hierdoor automatisch je privéleven en daardoor blijft je eigen tijd ook echt van jou.

Niet meer eindeloos appen, mailen of bellen met je klant

Net als jij, vind je klant vind het ook niet prettig om te annuleren, te wachten op je reactie voor een nieuwe afspraak, via de app of mail. En via de telefoon ben je vaak niet bereikbaar omdat je aan het behandelen bent. Met een online agenda stroomt je agenda vol, terwijl jij op je vrije avond op de bank zit.

Online betalingen

Het is mogelijk om in te stellen dat klanten bij het maken van een online afspraak direct (gedeeltelijk) afrekenen. Dit verkleint de kans op no-shows omdat de klant al betaald heeft. Hierover kun je meer lezen op de pagina over online betalingen.

Online afspraken agenda
Online afspraken agenda

Klantenstop

Heb je een klantenstop? Houd de controle over jouw online boekingen door in te stellen dat nieuwe onbekende klanten online niet een afspraak kunnen maken. Onze online agenda herkent je bestaande klanten op basis van hun emailadres. Nieuwe klanten kunnen daardoor geen afspraak maken.

Lastige klanten

Heb je te maken met klanten die (meermaals) niet op komen dagen of laks zijn met betalen? Per klant kun je instellen of diegene eerst moet betalen bij het maken van een online afspraak. Op deze manier helpt de online agenda je om te gaan met lastige klanten, voorkom je no-shows en heb je eerder je geld binnen.

Boekingswidget

De boekingswidget is ontzettend eenvoudig te gebruiken voor je klant. De widget is ontwikkeld samen met de huidige gebruikers en hun honderden klanten. Zij ervaren de widget als zeer gebruiksvriendelijk. Daar kunnen we nog van alles over zeggen, maar je kunt het ook zelf proberen. Klik op de knop hieronder om een fictieve afspraak te maken in onze demo-salon.

 

24/7 bereikbaar

Met een online agenda ben je altijd bereikbaar. Hierdoor heeft je klant altijd de mogelijkheid om een afspraak bij je in te plannen op momenten dat jij je agenda open hebt gezet.

Loop geen klanten meer mis

De meeste afspraken worden online gemaakt, op momenten dat het je klant uitkomt. Met onze online agenda loop je geen klanten meer mis.

Meer omzet

Met een online agenda ontvang je automatisch meer boekingen door (nieuwe) klanten waardoor je omzet zal stijgen.

 

 

Dagelijks verbeterd

Mede dankzij onze trouwe klanten verbeteren we het gebruiksgemak van de online agenda elke dag. De online agenda wordt dagelijks gebruikt en via onze uitgebreide helpdesk staan wij in direct contact met onze klanten. Zij hebben ons in de afgelopen jaren geholpen bij het vormgeven van de agenda zoals die nu is. En ook vandaag staan wij weer open voor nieuwe feedback. Misschien hebben we jou vandaag wel aan de lijn?

Errit Hiemstra | systeembeheer

Online betalingen agenda

Schoonheidssalon La Lavande

Sinds kort ben ik bij PlazaXL. Goede overgang van vorige website en online agenda naar nu. Ziet er allemaal top uit, en kom ik er niet uit, dan heb je een geweldig support aan het team van PlazaXL!

24/7 bereikbaar online agenda

Bonne Ambiance

PlazaXL is een fijn bedrijf waar ik zeer tevreden over ben. Ik heb er mijn agenda en website ondergebracht.
De service is zeer goed, altijd vriendelijk en ze denken in alles met je mee. De lijntjes zijn kort en ze reageren heel snel als je een vraag hebt. Kortom ik kan het iedereen aanraden.

Meer omzet online agenda

Beleza Beauty Care

Sinds 2020 ben ik de agenda online aan het gebruiken. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en het contact met de medewerkers !